април 25, 2024

Виктория от "Игри на волята" ударно кифлее след предаването (Нагаждачката в сезона се възползва максимално от славата – Снимки)

Виктория от “Игри на волята” е решила да забрави целия хейт срещу себе си

https://kliuki.net/bg-kliuki/viktoriya-ot-igri-na-volyata-udarno-kiflee-sled-predavaneto-nagazhdachkata-v-sezona-se-vazpolzva-maksimalno-ot-slavata-snimki/197749 Kliuki.net
Виктория от "Игри на волята" ударно кифлее след предаването (Нагаждачката в сезона се възползва максимално от славата – Снимки)

След като участието в предаването я засипа и с любов, и с омраза, хубавелката намери за удачно да се възползва ударно от славата си. Както подобава след подобни ангажименти, тя очаквано обърна внимание на визията си. И буквално започна да кифлее. Промяната в стила и гримът може и да са добро временно решение на нуждите ѝ, но какво компенсира с тях, е друг въпрос. Публиката безспорно е претенциозна, особено когато става дума за една от най-силните участнички в сезона. Така, за добро или за зло, Виктория доста закифля.

След като си спечели редица негативни коментари с постоянното си нагаждачество, непреклонната играчка намери време за себе си. Изнурителните битки вероятно са ѝ дошли в повече, за да се остави в лапите на професионален гримьор. Визията ѝ в случая е по-скоро кукленска, отколкото да се стреми да постигне някакъв по-различен ефект.

Предаването донесе на Виктория редица перипетии. Мнозина я обвиняваха точно в нагаждачество и тя не съумя да се издигне в очите им до нещо повече. Бутането ѝ към Алекса не оказа очаквания ефект. Каквито и да са били намеренията и плановете ѝ по време на шоуто, все пак не успя да спечели. Достигането ѝ до финала някои отдават просто на добър късмет и разбира се, на недотам почтени методи.

Източник: bgnow.eu