септември 29, 2023

VIP! Синът на Деси Слава прекрачи прага на училището, Малина се разписа с внучка първолачка (Снимки)

И родните випове все пак трябва да изпратят децата си на училище

https://kliuki.net/bg-kliuki/vip-sinat-na-desi-slava-prekrachi-praga-na-uchilishteto-malina-se-razpisa-s-vnuchka-parvolachka-snimki/208930 Kliuki.net
VIP! Синът на Деси Слава прекрачи прага на училището, Малина се разписа с внучка първолачка (Снимки)

За голяма част от тях първият учебен ден е съвсем първи и им предстои дълъг път в родното школо. Синът на Деси Слава например от връзката ѝ с Благой Найденов тази година стъпи през прага на училището като първокласник. По традиция детето бе посрещнато с питка и мед, като сладката гощавка поначало има за цел пътят му нагоре да е сладък и лек.

Внучката на Малина също е първокласничка, като гордата баба очаквано се похвали и за това в Инстаграм. Двечките са си много близки и често-често фолкаджийката споделя кадри от ежедневието им заедно.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Malina (@malina.official)

И Ромина Андонова и Деси Цонева блеснаха с порасналите си малчугани. Децата на щерката на Митко Цонев ще учат заедно в Италианския лицей, където по стъпките на баткото тръгва и малката Бианка-Димана. Момиченцето приема с хумор новото си поприще и е въоръжено с подходяща раница за късмет и успехи.

Моделката Златка Димитрова също се разписва в списъка на звездните родители на ученици. Синът ѝ проявява творчески заложби и даже рецитира стихотворение при откриването на учебната година.

Така родните випове не пропуснаха да почетат датата 15 септември, когато всички български ученици крачат през прага на родното школо. На добър час!

Източник: hotnews.bg