юни 27, 2024

Вижда му се краят! Антоанет Пепе с последни приготовления за бебето (С Иво Карамански-младши стягат и новото жилище – Снимки)

Нежната половинка в двойката вече влиза в заветния 9-и месец

https://kliuki.net/bg-kliuki/vizhda-mu-se-krayat-antoanet-pepe-s-posledni-prigotovleniya-za-bebeto-s-ivo-karamanski-mladshi-styagat-i-novoto-zhilishte-snimki/225321 Kliuki.net
Вижда му се краят! Антоанет Пепе с последни приготовления за бебето (С Иво Карамански-младши стягат и новото жилище – Снимки)

Бременността ѝ явно се развива нормално и практически тя не е спряла да бъде активна в социалните мрежи. Деветият месец пък бе повод да покаже за пореден път наедрелия си корем и да сподели, че чака с нетърпение повявата на бебето. Освен на наследничка Антоанет Пепе и Иво Карамански-младши ще се радват и на ново жилище.

Трескавата подготовка за нанасянето тече с пълна сила и макар точният момент на влизане да се пази в тайна, и той чука на вратата. Така влюбените буквално ще заформят година на тотални промени – раждането на общото им дете, както и свиването на ново, по-удобно семейно гнездо.

Връзката им попадна в общественото внимание не само заради разликата във възрастта. Антоанет Пепе е с 8 години по-голяма от Иво Карамански-младши и до момента има три деца. За младежа се разшумя повече след катастрофата, която преживя и която доста промени живота му.

Най-напред се разбра за бременността на инфлуенсърката, а впоследствие тя сподели и клип с предложението му за брак. Александър Сано и Нели Атанасова приемат снахата като част от семейството си и според впечатленията явно нямат притеснения заради миналото ѝ.

Източник: show.blitz.bg