март 25, 2023

Вижте Емилия напълно натурална без фотошоп и филтри (Ето истината за килограмите на фолк звездата – Снимки)

Певицата не се притеснява да се показва натурална и има защо, снимките й предизвикаха фурор

https://kliuki.net/bg-kliuki/vizhte-emiliya-napalno-naturalna-bez-fotoshop-i-filtri-eto-istinata-za-kilogramite-na-folk-zvezdata-snimki/199450 Kliuki.net
Вижте Емилия напълно натурална без фотошоп и филтри (Ето истината за килограмите на фолк звездата – Снимки)

Емилия е от онези фолкаджийи, които може да видите в напълно естествен вид. И може би тя е една от малкото, които има смелостта да го направи.

Поп фолк звездата, която има три деца направо подлуди  почитателите си с нови кадри в социалната мрежа. Тя се появи на фотоси с красив лъскав тоалет и зае скандална поза. Но успя да убеди феновете си, че може да е предизвикателна и без фотошоп и филтри. А тя е наистина такава, каквато си е в действителност.

Съпругата на Жорж Башур се изфука, че не е използвала никаква фотокоригираща програма и може да им се види леко пълна, но предпочита да не лъже публиката, а те да оценят сами дали е слаба или дебела всъщност.

Емилия често е критикувана в медиите, че след третото раждане не може да отслабне. Но сега почитателите й са категорични, че в момента е много женствена и има красиви форми, които я правят да прилича на 100-процентова жена и майка.

А хората я хвалят: „Чудесна си, Еми. Не приличаш на останалите си колежки!”