ноември 30, 2023

Вижте как се промени Анелия през годините (Правила си е корекции, но с мярка – Много снимки)

Не случайно певицата е сочена за една от най-красивите жени в поп фолка

https://kliuki.net/bg-kliuki/vizhte-kak-se-promeni-aneliya-prez-godinite-pravila-si-e-korekcii-no-s-myarka-mnogo-snimki/213241 Kliuki.net
Вижте как се промени Анелия през годините (Правила си е  корекции, но с мярка – Много снимки)

Анелия както е известно  има малки корекции по себе си и никога не е прекалява с подобренията. Група нейни почитатели в Инстаграм пуснаха клип с нейни снимки от началото на кариерата й до днес. Когато Анелия все още и омъжена за Коко Динев и той не е пестял  средства да рекламира любимата си.

На фотосите можем да видим Ани на концерти или на изяви по телевизията. Почитателите й нарочно не с използвали снимки от нейни клипове. Защото както е известно те са обработени предварително и не показват певицата в действителност. И след корекциите с програми не можем да добием реална преценка за нея.

През всичките  тези години Анелия започва да се появява на сцената с черна коса, а после започва да изсветлява косите си докато стане почти блондинка. В последствие отново се завръща към тъмните тонове, а феновете са категорични, че това е цветът, който най й отива.

Могат да се забележат и някакви малки корекции, които е правила със себе си. Като например смаления нос и леко пипнатите уста. Но Анелия е правила всичко с мярка, запазила е цялата си красота и не се е превърнала  в клонинг на всичките си ония колежки, които си приличат една с друга. Все едно са майсторени  по калъп.

Източник:Хотнюз