май 20, 2024

Вижте Катерина Славкова – внучката на Людмила Живкова (Превърна се е уникална красавица - Снимки)

Щерката на Малък Тошко и бившата му Силвия стана на 17, хубавицата все повече започва да прилича на баба си

https://kliuki.net/bg-kliuki/vizhte-katerina-slavkova-vnuchkata-na-lyudmila-zhivkova-prevarna-se-e-unikalna-krasavica-snimki/216883 Kliuki.net
Вижте Катерина Славкова – внучката на Людмила Живкова (Превърна се е уникална красавица -  Снимки)

Дъщерята на Тодор Славков и моделката Силвия Панагонова порасна и догодина стяга абитуриентски бал. Катерина Славкова учи в известния Италиански лицей, намиращ се в Горна баня, а има вече визия досущ на модел. Само, че отдавна се е отказала да гради кариера в модата

Като по-малка често можехме да я видим на червения килим по време на ревютата на леля й Жени Живкова. Но в последствие установила, че моделството не я влече, нито пък дизайнерството.

Като малка с баша си Тодор Славков

Госпожица Славкова е отлична ученичка и си е наумила да се реализира във фармацията, Като мечтите й са да се запише студентка в някой от елитните университети в Европа.

Но още от сега не крие, че има мераци за политиката. И се пита защо тя да не е следващия български премиер или пък президент. Смята като завърши висше да се върне в родината и тук да сбъдне големите си мечти.

Катерина Славкова на 17 години 

Който види Катерина веднага забелязва прилика с покойната й баба. А тя казва, че има намерение да тръгне по нейните стъпки, но си дава сметка, че първо трябва да се образова.

Чаровната госпожица е слабост на баща си и въпреки, че родителите й са разделени от години и живее с майка си поддържа топли отношения с татко  си. С когото често прекарва време, и с когото ходи по на няколко почивки годишно. Зимата са на ски, а през лятото почиват на Лозенец.

Източнк: Ретро