September 20, 2024

Вижте коя е актуалната половинка на Румен Гайтански-Вълка (Ето я и дъщеря му Тея от връзката му с моделката – Снимки)

Ася Христова е бивш кадър на известната агенция „Визаж”

https://kliuki.net/bg-kliuki/vizhte-koya-e-aktualnata-polovinka-na-rumen-gaytanski-valka-eto-ya-i-dashterya-mu-teya-ot-vrazkata-mu-s-modelkata-snimki/230067 Kliuki.net
Вижте коя е актуалната половинка на Румен Гайтански-Вълка (Ето я и дъщеря му Тея от връзката му с моделката – Снимки)

Появиха се интересни снимки на актуалната половинка на Вълка, който бе арестуван за подбудителство по дело за кредит от ББР в особено големи размери (148,5 млн). Като всички новобогаташи и Гайтански не обичал личния му живот да е на показ. А жената, с която живее на семейни начала и се казва Ася Христова е истински фантом.

Но преди около 16 години тя роди четвърта дъщеря на Гайтански. Тея също е пазена зорко от родителите си. Семейството избягва да се появява на публични събития и странят от всякакви светски купони. Като избират  да се забавляват зад граница, където няма кой да ги види и да пуска слухове за тях.

Преди сам да се предаде на властта Вълка и Ася били се намирали в Гърция. Където имат  собствен имот и лукс яхта. Къщата била закупена преди  няколко години за три милиона и 400 хил  в евро. Но я ремонтирали за още поне 600 хилядарки в европейска валута. По проект на половинката на Гайтански, която преди  била интериорен дизайнер.

Красавицата   нашумя в светските  среди преди двадесетина години, а сега си живее живота като истинска кралска особа. Не спира да се глези по най-екзотичните кътчета на света и да пазарува само от маркови бутици.

Ася със дъщеря си Тея

Навремето се носеха слухове, че е била любовница на Малък Тошко и на Ицо 10-те манекенки, както и на печално известния напоследък съпруг на Мария Игнатова – Ивайло Цветков-Нойзи.

Майка и дъщеря

По същото време Гайтански  сменял жените си като носни кърпи. Но когато се влюбил във въпросната манекенка, а тя забременяла той се кротнал  и спрял да се забавлява по купони и прекратил всякакви връзки с други мадами. През 2008 година Ася му ражда четвъртата дъщеря в частна клиника, а Гайтански й подарил лукс имот на богатшката  ул. „Оборище”.

Източник:Ретро