декември 08, 2023

Вижте коя е бившата на Мартин от „Игри на волята” (Емануела разбила брака му с Гергана – Снимки)

Бившата на Елвиса е красива мадама, която милионерът зарязал заради аферата си с фолкаджийката

https://kliuki.net/bg-kliuki/vizhte-koya-e-bivshata-na-martin-ot-igri-na-volyata-emanuela-razbila-braka-mu-s-gergana-snimki/212500 Kliuki.net
Вижте коя е бившата на Мартин от „Игри на волята” (Емануела разбила брака му с Гергана – Снимки)

Мартин Николов по-известен като Елвиса след като  влезе в силовото шоу „Игри на волята”  се превърна в един от най-запомнящите се играчи на пети сезон. Милионерът, който се осмели да си развали комфорта навън и влезе в шоуто да се подложи на  куп лишения може и да е мразен от публиката. Но няма как да му отречем, че има остър ум и яки тактически ходове. Които му помагат все повече да се приближава към финала.

За Марто още в началото на „Игрите” се разбра, че е един от известните плейбои на София. Притежава верига от заведения за храна. А се оказва, че Емануела му е била най-голямата любов в продължение на много години наред.

Само, че през този дълъг период Елвиса е бил семеен. По това  време бил женен за красавицата Гергана. От която имал малка дъщеря.

Но след като жена му разбрала за изневярата с най-секси пайнерката не му простила  и последвал развод. Марто  оставил семейното жилище на бившата си половинка защото момиченцето му било едва на 9 години. Самият Елвис има още една дъщеря и няма съмнение, че много обича децата си.

Двете дъщери на Елвиса

За връзката си с Емануела твърди, че когато не се обичали отношенията им били токсични: „И двамата сме големи инати и с мега яко его. Всеки искаше да командва другия и затова не ни се получи”

Източнк: dama.bg