September 21, 2024

Вижте Лора от „Мастършеф” преди корекциите – с нежно лице и нормални устни (Такава я харесаха в САЩ преди 7 години – Снимки)

Лора от „Матършеф” е неузнаваема преди корекциите

https://kliuki.net/bg-kliuki/vizhte-lora-ot-mastarshef-predi-korekciite-s-nezhno-lice-i-normalni-ustni-takava-ya-haresaha-v-sasht-predi-7-godini-snimki/212799 Kliuki.net
Вижте Лора от „Мастършеф” преди корекциите – с нежно лице и нормални устни (Такава я харесаха в САЩ преди 7 години – Снимки)

Момичето от Бяла Слатина за което се твърди, че ще спечели кулинарното шоу тази година  е поредното доказателство, че природните дадености по-добре да не се променят на сила.

За съжаление много момичета забравят това и предпочитат да си коригират и да се уеднаквяват с техните модели на подражание.

За  готвачката се знае, че промените във външния й вид са започнали доста по-късно след короноването й като миска. По време на една студентска бригада в САЩ провинциалната красавица като на шега се явява на конкурс в Америка, в Калифоения.  Тогава хубавицата била на 22 и се преборила с конкуренцията. Която била от момичета от много страни.

Вижте Лора от „Мастършеф” преди корекциите – с нежно лице и нормални устни (Такава я харесаха в САЩ преди 7 години – Снимки)

Явно победата и я вдъхновява и Лора решава да се пробва и на родна земя. И пак търпи успех след като взема титлата Мис Северозапад и продължва във финалня етап, който е столицата. Става любимка на публиката, но короната й се изплъзва. Получава я Тамара Георгиева.

Вижте Лора от „Мастършеф” преди корекциите – с нежно лице и нормални устни (Такава я харесаха в САЩ преди 7 години – Снимки) - Снимка 2

По това време на очи се набива ярко изразения й нос. Който в последствие красавицата решава да оперира при естетически хирург.По същото това време се разразява голям скандал, Лора е обвинена във връзкарство. Но публиката е убедена, че именно тя е заслужавала титлата, а не Тамара. Тя все още е с напълно с естествен вид и няма нито една корекция.

Вижте Лора от „Мастършеф” преди корекциите – с нежно лице и нормални устни (Такава я харесаха в САЩ преди 7 години – Снимки) - Снимка 3

Амбциозното момиче от провинцията все още  мечтае да стане мис България. Но тогава я обявяват за Мис Вселена България. Титла, която получава като подгласничка на Радинела Чушева. По това време вече е започнала с тунинга.

Вижте Лора от „Мастършеф” преди корекциите – с нежно лице и нормални устни (Такава я харесаха в САЩ преди 7 години – Снимки) - Снимка 4

Започва да уголемява устните си, които и без друго са доста плътни. В момента джуките й стоят грозно на нежното й лице, а силиконът в бюста й е прекален. Няма и следа от визията на онова нежно девойче, което успя да спечели сърцата на американците преди 7 години.

Източник: dama.bg