September 20, 2024

Вижте любимката на Алек от „Ергенът” Маги от преди да се тунингова (Миската неузнаваема преди корекциите – Снимки)

Блондинката, в която ергена се влюби от пръв поглед е с доста по-различна външност от преди операциите

https://kliuki.net/bg-kliuki/vizhte-lyubimkata-na-alek-ot-ergenat-magi-ot-predi-da-se-tuningova-miskata-neuznavaema-predi-korekciite-snimki/219306 Kliuki.net
Вижте любимката на Алек от „Ергенът” Маги от преди да се тунингова (Миската неузнаваема преди корекциите – Снимки)

Магдалена Томова, за която  се говори, че е финалистка в романтичното шоу лъсна на снимки от преди десетина години. На тях  миската е много по-различна от преди да се тунингова.

От архивните кадри на Маги се вижда, че блондито си е направило куп подобрения по себе си. Освен, че има халурон в устните Томова е окастрила и нослето си. Хубавата мадама го е скъсила, въпреки, че зрителите на „Ергенът” са  категорични, че пластиката й не е от най-успешните.

Магдалена е наляла доста силикон в гърдите си, още преди да стане на 25 г. Но явно тогава не е била впечатлена от бюста си, защото няма нито едно фото от този минал период.

Още един любопитен факт установихме, ровейки се в миналото на Мис Варна. Оказа  се, че хубавицата по която си падна Алек е близка позната  с Габриела от сестрите. Само, че с Габи го играят на напълно непознати в шоуто, а Памела (сестрата) показва антипатия към Маги.Но това е само за пред камерите, а иначе са доста близки познати.

Всички разбраха, че Магдалена Томова и Алек го раздават влюбени и явно наистина тя ще е финалистка, но въпреки това според  слуховете “Ергенът” ням да си тръгне с жена от шоуто и победителка няма да има е този сезон.

Източник: Хотнюз.бг