април 27, 2024

Вижте любовното гнездо на Златка Райкова и Карен (Живеят в дом с изчистен дизайн, но без собствен почерк – Снимка)

Предколедна мания e обзела известните, показват масово украсите за празниците на домовете си, да не останат по назад Карен и Златка се похвалиха с малка част от любовното си гнездо

https://kliuki.net/bg-kliuki/vizhte-lyubovnoto-gnezdo-na-zlatka-raykova-i-karen-zhiveyat-v-dom-s-izchisten-dizayn-no-bez-sobstven-pocherk-snimka/197380 Kliuki.net
Вижте любовното гнездо на Златка Райкова и Карен (Живеят в дом с  изчистен дизайн, но без собствен почерк – Снимка)

От снимките, които разпространяват в социалната мрежа можем да установим, че домовете на родните знаменитости настина са изпипани до най-малкия детайл и даже обикновения човек да не е вещ в интериорния дизайн ще разбере, че за украса и декорация са пръснали купища пари.И естествено, имат пачки и ги пръскат!

Такъв е случая с Русата Златка и новия й годеник Карен. Тенисистът реши да се изфука с любовното им гнездо и се похвали с малко повече от обстановката в общия им дом. Който  обитават заедно  от няколко месеца.

И апартамента на Златка и Карен е отново с изчистен и скъп дизайн. Те обаче  харесват по-тъмните цветове Предпочели  са сивото и черното, но се забелязва и  един недостатък – отново липсва собствения им почерк и характер в скъпарското им жилище.

Вижте любовното гнездо на Златка Райкова и Карен (Живеят в дом с  изчистен дизайн, но без собствен почерк – Снимка)

Виждат се стъклени тавани, плотове от мрамор и коледна украса до масата  за храна. Това създава уют на апартамента, но не си личи собствения им   стил и идентичност. Всичко е като на останалите знаменитости, сякаш са копирали един от друг. По-добре да бяха се доверили на специалист, който да им помогне в обзавеждането.