април 26, 2024

Вижте осиновените щерки на Жоро Илиев (Уникални снимки на порасналите Криста и Андреа)

Тийнейджърките се върнаха в страната, тук учат и живеят постоянно

https://kliuki.net/bg-kliuki/vizhte-osinovenite-shterki-na-zhoro-iliev-unikalni-snimki-na-porasnalite-krista-i-andrea/199622 Kliuki.net
Вижте осиновените щерки на Жоро Илиев (Уникални снимки на порасналите Криста и Андреа)

Щерките на покойния Жоро Илиев отново са се установили в България. Двете сестри, които са осиновени и чиято самоличност бе пазена в тайна от майка им Мая Илиева са вече големи госпожици. От известен сайт попаднаха на техни снимки от които става ясно, че Криста и Андреа трайно пребивават в столицата.

Двете девойки продължават да бъдат охранявани, но обичат да вадят на показа живота си в социалните мрежи. От техните публикации се разбира, че като всички младежи обичат да спортуват, но все пак спазват и някои ограничения, наложени от Мая Илиева.

На една от снимките се вижда как Криста показва среден пръст и явно е голяма бунтарка. Но сестричката й Андреа е с по-спокоен характер  и е увлечена от изкуство.От мъничка ходела на уроци по рисуване.

Вижте осиновените щерки на Жоро Илиев (Уникални снимки на порасналите Криста и Андреа)

Порасналите момичета не смеят да се показват с фамилията на баща си, от страх да не се разбере, че са му наследнички. Но пък са приятелки с дъщерите на покойния бос Фатик. Майките също са приятелки и от там е дружбата между децата им.

Вижте осиновените щерки на Жоро Илиев (Уникални снимки на порасналите Криста и Андреа) - Снимка 2

Сестрите са в контакт и с леля си Мариана (сестрата на Главния) която живее в Кюстендил. Не отговаря на истината твърдението, че вдовицата на Жоро им забранява да се виждат роднините си по бащина линия.

Двете момиченца са осиновени малко преди смъртта на Жоро. Взети са от сиропиталище в Италия. Криста и Андреа имат и малко по-малък брат, който е кръстен Георги в памет на баща си. Мая основи третото дете след разстрела мъжа си.

Вижте осиновените щерки на Жоро Илиев (Уникални снимки на порасналите Криста и Андреа) - Снимка 3

Вдовицата на Жоро Илиев до скоро държеше децата си в Испания, но явно й дотегна да снове между двете държави и си ги прибра да са по-близо до нея. Към дадения момент всички обитават луксозната къща на семейството в полите на Витоша.

Вижте осиновените щерки на Жоро Илиев (Уникални снимки на порасналите Криста и Андреа) - Снимка 4

Двете пораснали тийнейджърки могат да бъдат забелязани в емблематичния салон за красота на майка си, който се намира в центъра на София. Където е и офиса на бизнесдамата Мая Илиева.

Източник: Ретро