September 16, 2024

Включване от Филипините! Сашо Кадиев и Ивелина Чоева с мокър меден месец (Младоженците изригнаха и със сватбения танц по бански – Снимки + Видео)

Прясно бракувани, двамата се подвизават на другия край на света

https://kliuki.net/bg-kliuki/vklyuchvane-ot-filipinite-sasho-kadiev-i-ivelina-choeva-s-mokar-meden-mesec-mladozhencite-izrignaha-i-sas-svatbeniya-tanc-po-banski-snimki-video/229705 Kliuki.net
Включване от Филипините! Сашо Кадиев и Ивелина Чоева с мокър меден месец (Младоженците изригнаха и със сватбения танц по бански – Снимки + Видео)

Меденият месец на Сашо Кадиев и Ивелина Чоева върви прекрасно, ако изключим времето. От кадрите, които те споделят в Инстаграм, личи, че не са нацелили слънце. Макар да е мрачно и да вали, все пак това не ги притеснява особено.

Сашо Кадиев например успешно съчетава дъжда с плацикането в Южнокитайско море. Именно от топлите води на морето се включи водещият, за да сподели колко е благодарен за всичко, което има.

По думите му здравето и щастието са най-големите ни богатства и не е съвсем сигурен с какво е заслужил всичко това.

Ел Нидо пък явно е място, което завладява и него, и жена му с прекрасната си природа. Младоженците разпускат по бански и успяват да покажат част от красотите на острова. От видеата им става ясно, че мястото е по-скоро пусто.

Както отбелязва и Ивелина Чоева, то е истинска терапия за душата. Въпреки че доскоро използвала думите “релакс” и “почивка” по инерция, сякаш в последните години преоткрила значението им.

Наред с покоя на природата със Сашо Кадиев отпразнуваха и рождения му ден. Празникът бе повод отново да покажат и сватбения си танц, като младоженката пожела все така да го танцуват по света и у нас.

Източник: Инстаграм