май 01, 2024

Владо Карамазов се разхвърля по гащи (Актьорът чупи стойки пред огледалото – Фото)

Досущ като родна плеймейтка “блесна” секссимволът на българското кино

https://kliuki.net/bg-kliuki/vlado-karamazov-se-razhvarlya-po-gashti-aktyorat-chupi-stoyki-pred-ogledaloto-foto/221277 Kliuki.net
Владо Карамазов се разхвърля по гащи (Актьорът чупи стойки пред огледалото – Фото)

Владо Карамазов буквално хвърли дрехи и задръжки и успя даже да се щракне пред огледалото. Любопитният кадър обиколи Мрежата и макар актьорът да е сред по-обраните в бранша, явно си има и своите “голи” моменти. С телефон пред огледалото се изтипоса той, уж правейки проба на осветлението. Мястото на действието явно е петзвезден хотел, а доколко е разумно да се снимаш полугол, е друга тема.

Е, кадрото безспорно е провокативно. Карамазов е по бельо и все пак осветлението е достатъчно добро, за да се видят леко пооформените му мускули. Светлината все пак е сравнително приглушена, за да създаде доста еротична обстановка в стаята.

Така Владо Карамазов успя с един замах да привлече вниманието към себе си. Снимката провокира редица коментари както сред дамите, така и сред мъжете. Някои решиха, че с подобен гол тоалет той репетира поредната си роля. И въпреки че напоследък се изявява и като фотограф, все пак актьорството му остава основна професия. Изявите му в родното кино, както и в някои предавания практически все пак го държат в полезрението на зрителя. Доколко самотните снимки пред огледалото са уместни, когато се стремиш към сериозна кариера, е отделен въпрос.

Източник: lupa.bg