април 19, 2024

Владо Михайлов – абсолютният победител в Капките (Съживи Фреди от мъртвите, разплака и жури и публика)

Публиката занемя при изпълнението на актьора, влязъл в образа на Фреди Меркюри, Веско Маринов и Фънки му се поклониха

https://kliuki.net/bg-kliuki/vlado-mihaylov-absolyutniyat-pobeditel-v-kapkite-sazhivi-fredi-ot-martvite-razplaka-i-zhuri-i-publika/201590 Kliuki.net
Владо Михайлов – абсолютният победител в Капките (Съживи Фреди от мъртвите, разплака и жури и публика)

Изпълнението на Владо Михайлов бе кулминацията на имитаторското шоу снощи. Сякаш Фреди Меркюри слезе от царството на мъртвите и запя на сцената на „Като две капки вода”. С подобни коментари зрителите прегряха социалната мрежа, които останаха изумени от уникалната имитация на актьора, който влезе в образа на вокалиста на легендарната група Куин.

Владо Михайлов – абсолютният победител в Капките (Съживи Фреди от мъртвите, разплака и жури и публика)

Актьорът, който е и певец нямаше равен на себе си при изпълнението на „Бохемска рапсодия” и категорично се окичи с победата в 5-ия лайв с невижданите до сега 111 точки. Този път нямаше съмнения, че победата е нагласена, като тази на Дара, а зрителите ликуват, че най-добрия победи.

Владо Михайлов – абсолютният победител в Капките (Съживи Фреди от мъртвите, разплака и жури и публика) - Снимка 2

Хората този път са единодушни, че Владо е успял да изгради образа на Фреди до съвършенство заради отличните си гласови данни и не по-малко заради великолепната си игра на актьор и коментират: „Миналата неделя му взеха победата, но той доказа таланта си! Аплодисменти за това нечовешко изпълнение на това нечовешко парче!Поклон пред таланта на Владо!”, „Страхотно изпълнение, разплака ме Владо, видях отново уникалния Фреди Меркюри, брутално си велик!”

Владо Михайлов – абсолютният победител в Капките (Съживи Фреди от мъртвите, разплака и жури и публика) - Снимка 3

За следващия лайв на Владо Михайлов се падна не леката задача да влезе в образа на нашата голяма звезда Лили Иванова, но ще има повече време да се приготви. Заради изборите другия лайв ще бъде на 9 април.