април 30, 2024

Владо Зомбори отнесе главите на жури и публика в „Капките” (Майкъл Джексън оживя на сцената в Горубляне)

Невероятен успех за Владо като кралят на попа, пресъздаде образа на Майкъл и му вдъхна живот

https://kliuki.net/bg-kliuki/vlado-zombori-otnese-glavite-na-zhuri-i-publika-v-kapkite-maykal-dzheksan-ozhivya-na-scenata-v-gorublyane/220788 Kliuki.net
Владо Зомбори отнесе главите на жури и публика в „Капките” (Майкъл  Джексън оживя на сцената в Горубляне)

И тази вечер останахме с отворена уста след изпълнението на временния фаворит на „Като две капки вода”. Щом се появи на сцената Владо Зомбори, на който се падна да имитира кралят на попа Майкъл Джексън публика и жури затаиха дъх в очакване да видят какво ще се случи.

И декорите и грима на Владо, а да не забравяме и самото изпълнение на песента “What about us”бяха на световно ниво и предизвикаха всички в Горубляне да станат на крака. Че той ще е големият победител в този сезон на „Капките” две мнения няма. Никой до сега не е печелил като него 4 лайфа подред.

А и хората обичат Владо Зомбори и пишат в социалната мрежа: „Аз мисля, че на Владо би трябвало да му дадат поне едно Porsche Cayenne хибрид за сезона, ако не е той да им го прави с изпълнение след изпълнение, кое от кое по-уникално. Иначе към Мария и Панчо критиките щяха да са още по-брутални. Не, че сега не са и не заслужават повечето от тях.

Уникален Владо, страхотен!Присъединявам се към мненията, че това беше най-запомнящото се изпълнение в „Капките”. След миналогодишния Владо си мислех, че няма кой да ме грабне повече, но сгреших. Още си спомням неговия Фреди Меркюри и няма как да го забравя, но и сегашния Майкъл си беше топ  изпълнение от световно ниво.

Мое мнение е, че незаслужено подценяват Християна за сметка на Мара и Панчо. Аман от Фънки, и от всеки, който поставя Мария пред Християна, че и пред Елена. Тя поне пее, а Мара не прави и това, самата тя не знае защо е там …

Източник: Фейсбук