май 03, 2024

Влезе в роля! Деси Слава попиля Христиана от “Ергенът” (Певицата изригна с култова имитация – Видео)

Костендилската Мадона успя да впечатли дори фолкаджийката с поведението си

https://kliuki.net/bg-kliuki/vleze-v-rolya-desi-slava-popilya-hristiana-ot-ergenat-pevicata-izrigna-s-kultova-imitaciya-video/218848 Kliuki.net
Влезе в роля! Деси Слава попиля Христиана от “Ергенът” (Певицата изригна с култова имитация – Видео)

Затова и Деси Слава почти влезе в нов сезон на “Като две капки вода”. Предаването за имитатори, което се върти от дни по телевизията, може и да не се радва на певицата, но тя се заигра подобаващо с провокативен образ от “Ергенът”. От появата си в риалитито Христиана издразни зрителите. Пиянските ѝ изпълнения също допринесоха да е под обстрела на вечния хейт. Начинът ѝ на изразяване пък определено впечатли аудиторията, все в негативен план, естествено. Така и попфолк изпълнителката намери време да се подиграе с устатата мома.

В кратко видео, което се завъртя в Мрежата, Деси Слава имитира момата, завършвайки ударно с прословутото “цър-пър” от речника ѝ. В компанията на сина си певицата очевидно се забавлява, докарвайки невероятното произношение на Христиана. Атмосферата безспорно е доста лежерна – майка и син се наслаждават на компанията си в лукса на автомобила и междувременно успяват да се изгаврят дръзко с една от най-атрактивните моми в шоуто. Третият сезон на предаването на практика не изненада с интересни, възпитани и деликатни образи. Наред с филърите, напомпаните устни, както и всякакъв род корекции по телата на дамите, явно зрителите ще се “радват” и на солидна доза интриги, злоба и комплекси.

@desislavaofficial_ Нищо лично, @Maiki Valkov 😂😂😂 #desislava #foryou #bulgaria ♬ original sound - Desi Slava

Източник: telegraph.bg