май 03, 2024

Влезе в роля! Катето Евро вие танци с внучката (Актрисата показа порасналата Катерина – Видео)

Баба и внучка се забавляват като за последно

https://kliuki.net/bg-kliuki/vleze-v-rolya-kateto-evro-vie-tanci-s-vnuchkata-aktrisata-pokaza-porasnalata-katerina-video/204507 Kliuki.net
Влезе в роля! Катето Евро вие танци с внучката (Актрисата показа порасналата Катерина – Видео)

И обичат да се перчат и в мрежата. Така за пореден път Катето Евро не пропусна да се похвали с порасналото си момиче. Тя насочи последователите си към видео, на което двете танцуват и хич не ги е грижа какво ще си помислят хората. Малката Катерина вече е голяма госпожица и за капак е много близка с баба си. Актрисата дава мило и драго за нея и не пропуска да отбележи как прекарват деня си. В движенията им личи лек уклон към Изтока и ако танцът е за хармонизиране на енергията, добре им се получава. Старшата Катерина проявява далеч повече хумор от своята адашка и дори по изражението на лицето ѝ е явно, че ѝ е доста забавно.

Момиченцето поотрасна и както можете сами да се убедите, не отстъпва по чар на красивата си майка. Макар че Сашо Кадиев и Таня се разделиха, от любовта им се роди именно тя и за щастие, отношенията в семейството изглеждат чудесни. Катето Евро е близка както с майката, така и с внучката. Въпреки че синът ѝ вече си има нова изгора, поне тук ситуацията е спокойна.