ноември 30, 2023

Влюбени ли? Истината за Евгени и Валерия лъсна на снимки от партито на бТВ (Двойката показа, че няма тръпка между тях)

Ергенът и фаворитката му играят на влюбени само за пред камерите

https://kliuki.net/bg-kliuki/vlyubeni-li-istinata-za-evgeni-i-valeriya-lasna-na-snimki-ot-partito-na-btv-dvoykata-pokaza-che-nyama-trapka-mezhdu-tyah/209310 Kliuki.net
Влюбени ли? Истината за Евгени и Валерия лъсна на снимки от партито на бТВ (Двойката показа, че няма тръпка между тях)

След като приключи романтичното шоу веднага тръгнаха слухове, че виртуоза  пианист и неговата избраница играят на влюбени само за пред камерите. А с течене на времето този факт се потвърждава.

Евгени и Валерия понякога се показват, че са заедно, но само по задължение. И все повече намирисва, че това се случва по идея на продуцентите на шоуто. Които искат зрителите да повярват, че може да пламне любов и в риалити формат.

Преди известно време двойката бе поканена да присъства на купона на бТВ по повод откриването на новия сезон на ефирната телевизия. Пианистът и защитничката на животни наистина акостираха заедно, но от присъствието им се видя не само, че не са влюбени. Но и се държат хладно и студено един към друг.

Дори един път не направиха опит да покажат някаква интимна близост, поне да се хванат за ръцете. Нямаше и прегръдка, да не говорим за някаква друга близост, каквато има между истински влюбени мъж и жена.

Даже, напротив, Валерия и Евгени дори за обща снимка стояха на метър разделени и рядко говореха по между си. По скоро приличаха на хора, които против волята си и са по задължение на партито на телевизията, която ги направи известни.

А според някои още малко двамата ще се преструват, че са заедно. Като започне новия „Ерген” ще сюрпризират медиите с новината, че слагат край на връзката си.

Източник:България днес