март 29, 2024

Вместо силикон, красивата Рая на Ивайла Бакалова иска да учи и да се развива

Една от най-впечатляващите носителки на титлата “Мис България” възпитава дъщеря си в естетика с личен пример

https://kliuki.net/liubopitno/vmesto-silikon-krasivata-raya-na-ivayla-bakalova-iska-da-uchi-i-da-se-razviva-2/201737 Kliuki.net
Вместо силикон, красивата Рая на Ивайла Бакалова иска да учи и да се развива

Явно липсата на свежи сензации накара преди дни някои “колеги” да претоплят фалшивата и доста стара новина, че първородната дъщеря на Ивайла Бакалова се била тунинговала със силикон. Без да знаем кога е рожденият ден на журналиста, възкресил брадатата, четиригодишна лъжа, ще се радваме да му подарим чифт очила с надеждата да прозре, че изящната фигура на 20-годишната девойка  е 100% дар от Бога и наследство от разкошните гени на майка й. От снимките на г-ца Гайтанска с просто око се вижда, че освен на безкрайно дълги бедра и грациозни извивки, тя се радва на пропорционален, стегнат и дори малък за някои вкусове бюст, в унисон с крехката й физика и възраст.

 

Вместо силикон, красивата Рая на Ивайла Бакалова иска да учи и да се развива

Вместо силикон, красивата Рая на Ивайла Бакалова иска да учи и да се развива - Снимка 2

Вместо силикон, красивата Рая на Ивайла Бакалова иска да учи и да се развива - Снимка 3

Но не това е темата на днешната статия. За разлика от повечето хора, назначени да пълнят жълтите сайтове с откраднати небивалици, нашите журналисти са горди, че ежедневно поднасят на читателите си истински новини от живота на известните. За това смело можем да кажем, че Ивайла Бакалова е отгледала достойна дъщеря, с усет за красивото и безпогрешен инстинкт за стойностното. Вместо на силикон, хиалурон и екстеншъни, младата дама се е посветила на образованието, интересите й са насочени към добиване на нови знания, а природната й красота отразява чистотата на душата й. Душа, която тя и майка й са опазили неопетнена, на пук на цялата житейска мръсотия.

 

Вместо силикон, красивата Рая на Ивайла Бакалова иска да учи и да се развива - Снимка 4

Вместо силикон, красивата Рая на Ивайла Бакалова иска да учи и да се развива - Снимка 5

Вместо силикон, красивата Рая на Ивайла Бакалова иска да учи и да се развива - Снимка 6

Точно защото сме светска медия, ще посветим следващите редове на визията на Рая и стила на майка й Ивайла. Ако можем да го обобщим с една дума, то тя е минимализъм. В духа на повелите на световния моден подиум, Ивайла демонстрира естествени форми, натурален цвят коса и очевидна липса на макиаж. Допускаме, че това е причина кожата й до днес да е свежа и гладка, без следа от естетични процедури. Същото виждаме и при  Рая - чисто лице, перфектна свежа кожа, ненатрапчив маниер на обличане и разбира се - разкошна дълга коса, точно като при световните модели. Друго, за което искаме да похвалим двете хубавици е факта, че не парадират с модни брандове, а залагат на ненатрапчивата естетика, усет за цвят, пропорция и материя. Класика и шик, достойни за адмирации.