март 29, 2024

Внучката на Малина чукна 5 годинки, накиприха я като принцеса (Снимки)

Една от най-популярните внучки в попфолка “остаря” с цяла година

https://kliuki.net/bg-kliuki/vnuchkata-na-malina-chukna-5-godinki-nakipriha-ya-kato-princesa-snimki/199464 Kliuki.net
Внучката на Малина чукна 5 годинки, накиприха я като принцеса (Снимки)

Внучката на Малина навърши 5 годинки. Известната ѝ баба използва възможността да я поздрави и официално в Инстаграм. За целта певицата публикува снимки, на които малката е накипрена като принцеса. Изглежда, че партито е било тематично и наред с балоните на почит са били и царствените дами. Така и малката Малинка блестеше насред своите любими герои и красива торта като от приказките.

Внучката на Малина чукна 5 годинки, накиприха я като принцеса (Снимки)

За ужас на почитателите на детските партита обаче, гордата баба се бе барнала с лъскави елементи, но и с… маратонки. Именно неочакваният моден избор провокира добронамерена насмешка у феновете. Елегантният тоалет на Малина безспорно направи впечатление, но към него по-скоро очаквахме и елегантен избор на обувки. Певицата е една от най-популярните легенди в бранша и обикновено набляга на сравнително стилни тоалети.

Внучката на Малина чукна 5 годинки, накиприха я като принцеса (Снимки) - Снимка 2

Макар и в последните месеци доста да се бе позакръглила, рожденият ден на малката не е повод да не си хапне торта. Въпреки че Глория автоматично отвя изпълнителката в листата на популярните попфолк баби, след като Галина се роди, внучката и на Малина вече е достатъчно позната в социалните мрежи. Баба ѝ използва поне всеки рожден ден, за да я покаже на феновете. Да ѝ е честит поредният рожден ден!

Внучката на Малина чукна 5 годинки, накиприха я като принцеса (Снимки) - Снимка 3