юли 27, 2024

Войната на тиквениците: Генчо и Мира от Игри на волята възобновиха враждата си в Черешката (Една рецепта ги скара)

Претенциозният Генчо вечно недоволен, превърна се в дразнител и за зрителите

https://kliuki.net/bg-kliuki/voynata-na-tikvenicite-gencho-i-mira-ot-igri-na-volyata-vazobnoviha-vrazhdata-si-v-chereshkata-edna-recepta-gi-skara/198248 Kliuki.net
Войната на тиквениците: Генчо и Мира от Игри на волята възобновиха враждата си в Черешката (Една рецепта ги скара)

С удоволствие гледаме петимата представители, които участват тази седмица в „Черешката на тортата”. До сега в кулинарното шоу черпака въртяха Ралица, Мира и Лефтеров. Остава да видим как ще готвят Виктория и  Генчо.

Войната на тиквениците: Генчо и Мира от Игри на волята възобновиха враждата си в Черешката (Една рецепта ги скара)

А точно последния се оказа не само най-претенциозен и краде точки за своя сметка. Измисля си невероятни причини да намали с малко резултата на предишните като например, че атмосферата в домовете им не е толкова коледна.

А хората са възмутени и казват за Гената: „Какъвто беше в Игрите, такъв е и тук.Всички са много готини, но без Генчо. Не трябва ли Манчев  да се намеси, несправедливо е някой да се държи така. Трябва да се спрат мераците на всички, които се опитват да спечелят по нечестен начин”

Но ако в Игрите спореха кой да е капитан в седмицата на кулинарното шоу се разгоря друг спор. Оказа се, че едни тиквеник може стане повод за раздор и вражда.

Това се случи след тиквеника, представен от Лефтеров. Гената определи точеният от Мира като доста крехък, но този на Лефтеров го превъзхождал по вкус, заради соса, с който Митко го гарнира.

В едно стори земеделецът написа мнението си, като обяви специално на Мирослава, че се чуди колко ли дълго ще му е сърдита за тази реплика.

Но не това ядоса домакинята, а допълнителния му коментар: „Не ти се сърдя, за това не мога да се сърдя”, написа в отговор тя..

Войната на тиквениците: Генчо и Мира от Игри на волята възобновиха враждата си в Черешката (Една рецепта ги скара) - Снимка 2

Но остана неприятния вкус, че двамата са се сдърпали и това навреди на чудесното представяне на участниците до сега. И този път Генчо си показа рогата и прекали.А Лидия Петрова пише във Фейсбук :”Що за селянин е тоя Генчо, наплющя се яко и накрая 9 т., Много ми е интересно на неговата вечеря, той дядо Коледа ли ще бъде?”