април 16, 2024

Време за резил! Константин лъсна със свалени гащи (Певецът отврати мрежата с просташки клип – Видео)

Константин си пада по забавните видеа, но този път леко прекали

https://kliuki.net/bg-kliuki/vreme-za-rezil-konstantin-lasna-sas-svaleni-gashti-pevecat-otvrati-mrezhata-s-prostashki-klip-video/199209 Kliuki.net
Време за резил! Константин лъсна със свалени гащи (Певецът отврати мрежата с просташки клип – Видео)

Певецът обича да забавлява мрежата със забавни клипчета, разчитайки на прословутото си чувство за хумор. Най-актуалното му видео в Инстаграм обаче доста пресоли манджата. Действието се развива в банята и разчита на стандартния майтап с изпуснатия сапун. Женска ръка се спуска неколкократно да вземе сапуна, докато самият Константин плавно сваля гащите. На практика успяхме и да го видим със смъкнати панталони, а това, което следва, е пределно ясно за всички. Озвучаването, разбира се, е на ниво и всеки уж неопетнен ум може да си представи какво е развитието в епизода.

Мрежата реагира доста бурно по отношение на напъните на Константин да блесне. Видеото му не понесе стандартната доза одобрение, защото бе доста вулгарно и просташко. Коцето си има афинитет към простотията и за сетен път успя да се разпише с проблясък. Хората обаче не останаха очаровани и директно му заявиха, че е прекалил. Съдържанието на видеото бе откровено просташко, а темата със сапуна – доста изтъркана. Чия е женската ръка в клипа и дали изобщо е “реална”, не става ясно. Важното е, че упорито съдейства на певеца със свалени гащи. Простотията често се котира доста добре, а кой ще е Константин, ако не се възползва от това?