October 06, 2024

Вяра и Надежда от Тризначките чукнаха 39 на поляна в Лондон, Любов празнува в изискан ресторант (Снимки)

Рожденият ден на сестрите потвърди за пореден път разрива между тях

https://kliuki.net/bg-kliuki/vyara-i-nadezhda-ot-triznachkite-chuknaha-39-na-polyana-v-london-lyubov-praznuva-v-iziskan-restorant-snimki/230179 Kliuki.net
Вяра и Надежда от Тризначките чукнаха 39 на поляна в Лондон, Любов празнува в изискан ресторант (Снимки)

Вяра и Надежда от години се подвизават в Лондон, Великобритания, където се изхранват с просия и подаяния от непознати хора. Днес те не поддържат връзка и с Любов, която пък явно е решила да продължи живота си на чисто, без да се бърка в джоба и да издържа и сестрите си. И макар и трите да навършиха 39 години, животът буквално ги раздели както по местоживеене, така и по стандарт на живот.

Вяра и Надежда посрещнаха рождения си ден заедно – на одеялце в парка. На практика поляната бе мястото, където се чукнаха за здраве с бутилка шампанско в компанията на семпла тортичка. Любов, от друга страна, също не пропусна да се покаже в Мрежата.

Е, за разлика от сестрите си тя може да си позволи да се понаконти и да отбележи празника в изискан ресторант с чаша вино в ръка. Така 39-тата година на Тризначките още веднъж подчерта, че те не искат да имат вземане-даване една с друга.

Вяра и Надежда живеят в Лондон и предвид възможностите им поляната е най-естественото място за посрещане на рожден ден. Любов създаде семейство и се радва на детенце, като по никакъв начин не желае да я свързват със сестрите ѝ просякини.

Източник: bgdnes.bg