май 05, 2024

Яна и Петко Димитрови щастливеят по почивки (Сравниха мачото със 70-годишен – Снимки)

Влюбените май са се отдали на воаяжи както по света, така и у нас

https://kliuki.net/bg-kliuki/yana-i-petko-dimitrovi-shtastliveyat-po-pochivki-sravniha-machoto-sas-70-godishen-snimki/222044 Kliuki.net
Яна и Петко Димитрови щастливеят по почивки (Сравниха мачото със 70-годишен – Снимки)

Яна е доста по-активна в социалните мрежи и често-често споделя по някой кадър от атрактивните си ваканции. Макар да не издава подробности къде точно се подвизават, все пак последните им включвания явно се свеждат до слънце, палми и море. Последователите на двойката изглеждат доволни от подобен “отчет” и въпреки че в центъра на събитията най-често е нежната половинка, все пак и Петко съумява да се появи в някой кадър.

Една от общите снимки на влюбените директно насочи погледа на феновете към визията му. Прави впечатление, че косата и брадата му са доста прошарени и явно си казват думата за начина, по който изглежда. Показателен бе един от коментарите, според който Петко прилича на 70-годишен.

Така, докато Яна сякаш младее и хубавее, съпругът ѝ май има намерение да изглежда по-зрял, отколкото е. Независимо от всичко обаче двамата се наслаждават на приятното време и предвид настъпването на летния сезон воаяжите им по света вероятно ще зачестят. Влюбените се запознаха като на шега, но в крайна сметка се оказаха една от най-стабилните двойки сред известните. Радват се и на наследници, които също понякога показват в Инстаграм.

Източник: Инстаграм