април 28, 2024

Ясновидката на Берлускони заора дъното в „Черешката”: Нито е гледачка, нито готвачка, нито е домакиня! (Сринаха я със земята - Снимки)

Теодора Стефанова сбърка шоуто, участва все едно в „Кошмари в кухнята”, а не в „Черешката на тортата”

https://kliuki.net/bg-kliuki/yasnovidkata-na-berluskoni-zaora-danoto-v-chereshkata-nito-e-gledachka-nito-gotvachka-nito-e-domakinya-srinaha-ya-sas-zemyata-snimki/216878 Kliuki.net
Ясновидката на Берлускони заора дъното в „Черешката”: Нито е гледачка, нито готвачка, нито е домакиня! (Сринаха я със  земята - Снимки)

Прехвалената като лична ясновидка на Берлускони бе първата звезда, която готви за компанията тази седмица. Тя се представи като Теодора от Милано и цъфна на летището в София направо от Италия да участва  в кулинарното шоу. Целия й багаж бе натъпкан с италиански продукти все едно не знае, че и у нас се продават чери домати, цвекло, моркови и разни зелении. И въпреки, че даде заявка за меню като за Оскари така се изложи, че зрителите усетиха представянето й в кухнята като подигравка с тях.

Стефанова поднесе 3 салати като нито едната от тях не приготви сама. Беше си повикала две помощници, а тя дори не си изцапа ръцете на направи нещо. Стоеше отстрани и ги командореше. Дори българската баница, с която се фукаше не й се получи, а ризотото й бе пълен провал. Да не споменаваме десерта от тиква, който подслади с цял буркан мед и достатъчно захар, който чак загорча от сладост.

Иначе за салатите не направи дресинг, а направо цапна на масата бутилка с олио и зехтин, всеки сам да си овкуси предястието, даже нямаше оливерник, а цяла вечер шишетата стояха на трапезата.

Зрителите я определиха като пълно куку, не спря да говори цяла вечер и да ги занимава с глупости и коментират: „Не стига, че не сготви нищо, чашите цяла вечер стояха празни, тя беше най-неадекватният участник до сега! По-голямо дъно не бяхме виждали”, пише потресената публика.

Източник:Фейсбук