април 28, 2024

Юруш на наградите! И Диона грабна статуетка от VIP Awards 2023, но отсвири церемонията (Кой още се сдоби с приз?)

Денят на награждаването бе паметен за най-известната в последните часове попфолк изпълнителка

https://kliuki.net/bg-kliuki/yurush-na-nagradite-i-diona-grabna-statuetka-ot-vip-awards-2023-no-otsviri-ceremoniyata-koy-oshte-se-sdobi-s-priz/217024 Kliuki.net
Юруш на наградите! И Диона грабна статуетка от VIP Awards 2023, но отсвири церемонията (Кой още се сдоби с приз?)

Именно тогава я пуснаха под гаранция, но въпреки това тя не отиде да си вземе статуетката. Като най-продуктивен артист бе определена Диона от замесените във ВИП наградите и макар мнозина да се чудеха ще се появи ли, в крайна сметка явно е решила друго и не почете с присъствието си организаторите.

Безспорно последните дни бяха доста напрегнати за нея, след като прекара дълги часове в ареста след положителна проба за кокаин на пътя. Скандалът се развихри в пълна степен, предвид и понякога страшните последствия от шофирането под влияние на различни вещества. Изпълнителката отрече напълно употребата им и заяви, че е дала и кръвна проба за анализ.

 

VIP Awards 2023 обаче се състоя и хайлафът си разпредели някои статуетки. За “Майка на годината” бе избрана Светлана Гущерова, а като инфлуенсър на 2023-та вече може да се похвали Джулиана Гани. Енджи Касабие грабна приза “Диетолог на годината”, а Софи Маринова е новият “Изпълнител на годината”. Наградата за дебют в българската музика замина при Венци Венц, музикален идол за изминалите 365 дни пък е Анелия. Саня Борисова и Башар Рахал взеха статуетките за актриса и актьор на 2023-та.

Източник: standartnews.com