май 10, 2024

За кой ли път! Коцето с положителна проба за ковид, заряза участията (Подробности)

Певецът легна болен за пореден път

https://kliuki.net/bg-kliuki/za-koy-li-pat-koceto-s-polozhitelna-proba-za-kovid-zaryaza-uchastiyata-podrobnosti/210179 Kliuki.net
За кой ли път! Коцето с положителна проба за ковид, заряза участията (Подробности)

Рекордьор се оказа той по отношение на най-популярния в последните години вирус. За четвърти път, откакто започна пандемията, пробата му блеснала като положителна. Здравословното му състояние не било отлично и даже се появили проблеми с дишането. Затова и Коцето по никакъв начин не можел да си свърши работата – да пее. На сцената на собственото си заведение изпълнителят излязъл и обявил, че няма да пее, защото е далеч от отличната си форма. От екипа обещали, че ще се опитат да компенсират феновете му, като организират повторно участие още през този месец. Дали дотогава Константин ще се възстанови, засега не се знае.

С появата на коронавируса по нашите ширини той бе един от първите, които го пипнаха. Не след дълго последва втора положителна проба. Миналата година се случи и третото му боледуване, а ако се доверим на информацията, вече си имаме рекордьор по заразяване с ковид. Работата на певеца предполага постоянни срещи с хора, така че никак не е учудващо, че е постоянно болен. Колко ще продължи четвъртото му възстановяване, тепърва ще разберем. Проблемите с дишането са чест симптом при болестта и със сигурност пеенето сред хора не е най-добрият начин да си помогнеш.

Източник: lupa.bg