October 06, 2024

За първи път и тримата ергени заедно: Събраха се накуп най-известните мъже на Републиката (Фенове скочиха на Алек и го питат дали не е с майка си)

Ето ги най-известните ергени на Републиката, които се запознаха на публично събитие

https://kliuki.net/bg-kliuki/za-parvi-pat-i-trimata-ergeni-zaedno-sabraha-se-nakup-nay-izvestnite-mazhe-na-republikata-fenove-skochiha-na-alek-i-go-pitat-dali-ne-e-s-mayka-si/226385 Kliuki.net
За първи път и тримата ергени заедно: Събраха се накуп най-известните мъже на Републиката (Фенове скочиха на Алек  и го питат дали не е с майка си)

За първи път може да видим тримата ергени заедно. Които присъстваха на най-модерното събитие на поп-културата Aniventure Comic Con.

Случи се първата обща среща на най-известните мъже в Републиката, участвали в риалити формата „Ергенът”, който предизвика небивал интерес сред публиката на романтичното шоу.

Естествено, снимките на първия ерген Виктор, виртуозът на пианото Евгени и скаталия се бизнесмен Алек предизвикаха небивал интерес сред феновете. И естествено, в социалната мрежа веднага тръгна спор кой от тях тримата е най-харесвания от публиката мъж.

Повечето почитатели на шоуто са категорични, че първото място печели Виктор Стоянов и то не само заради участието му в първия сезон на „Ергенът”, но и заради по-мъжкарското му държание с кандидатките за сърцето му.

Има и такива, които дават своите предпочитания на Генчо. Който им се вижда по-симпатичен от Виктор. Но няма спор кой ерген е най-ненавиждания и мразен от публиката.

Която все още не е забравила как Алек се отнесе с финалистките на шоуто Маги и Нани и не смята да му прощава изцепката. Хората започнаха да го хулят за разочарованието, което предизвика с бягството си на финала. Но най –много нападки получава заради факта, че не е никакъв мъж щом не слуша сърцето си, а майка си. Според зрителите мама Ксения е причината да не избере нито Маги, нито Нани на финала.

А най-честите подигравки към Алек са:”Сам ли е дошъл или с мама? Той е сам защото мама го е пуснала!, са най-честите подмятания спрямо ерген номер 3.

Източник: Лупа.бг