април 28, 2024

За този нос ли даде 30 бона Моника Валериева?

Моника Валериева се подложи на ринопластика в Турция

https://kliuki.net/bg-kliuki/za-tozi-nos-li-dade-30-bona-monika-valerieva/212837 Kliuki.net
За този нос ли даде 30 бона Моника Валериева?

С голяма гордост Моника Валериева реши да сподели снимки на новия си нос, изработен след операция в Турция. Моделът едва изчака 20 дни от интервенцията и сподели фотоси след поредната корекция, която направи по себе си.

 

Определено носът, с който е родена Валериева, не се отличаваше с проблемен вид, но тя реши да се подложи на операция и да получи „малък бейби нос“, както самата тя го определя. За тази корекция тя е пътувала до Турция, a за интервенцията е отделила над 30 хиляди лева.

За този нос ли даде 30 бона Моника Валериева?

 

Мрежата прегря от коментари за новия тунинг на Моника. За нейно съжаление масата от хора смятат, че парите са напразно хвърлени. Някои коментират, че старият нос е по-добрият вариант. Разбира се има и шеги, че е нужно присаждане на мозък, но рядко се прибягва до него.

 

След раздялата с Меди Моника Валериева е решила да придобие перфектния външен вид. Преди време тя заложи на идеята за „бразилско дупе“. За целта отново посети Турция, където й бяха поставени импланти, за да придобие желания резултат.

 

Слухове свързаха Моника и с нов таен ухажор. До този момент тя запазва пълно мълчание относно личния си живот след чалгаря Меди.

 

Източник: woman.bg