юли 04, 2024

Заедно ли са Сано и Нели: Актьорът се точи на Диляна Попова (Гореща снимка)

Малко преди посрещането на внучето Сано и Нели са се разделили

https://kliuki.net/bg-kliuki/zaedno-li-sa-sano-i-neli-aktyorat-se-tochi-na-dilyana-popova-goreshta-snimka/225982 Kliuki.net
Заедно ли са Сано и Нели: Актьорът се точи на Диляна Попова (Гореща снимка)

Този горещ слух се разнася от известно време сред арт средите на столицата. Колеги на актьора разпространяват под сурдинка, че от няколко месеца Нели Атанасова и Сано не са заедно. И ако си мислите, че причината е, че водещият на „100-те гривни” е разделен със съпругата си заради пътуването му зад граница заради новото шоу, не е така.

Семейството не са се появявали двамата от известно време нито на светски събития, нито на друго място. А според мълвата семейни проблеми ги принудили да заживеят отделно.

Тази сочна клюка бе подхранена от една скандална снимка на Сано с Диляна Попова, която пуснаха в социалната мрежа. На кадър от филипинската джунгла се вижда как двамата водещи на „100-те гривни” са се щракнали на общ  кадър и досущ приличат на много влюбени. А моделката излъчва невероятна привлекателност и нищо чудно Сано да не й устои.

Но е факт, че красивата Диляна в момента няма човек до себе си, след раздялата с Лъчезар Захариев, с който бе гадже до скоро.

Според почитателите на актьора и моделката няма начин в това усамотение на Филипините между тях да прехвърчат искри на привличане.

Самата Нели няма реакция на фотото. Тя се е затворила в себе си, а скандалния кадър с моделката засили решението й за окончателна раздяла.

Източник: Хотарена.бг