October 25, 2024

Защо Евгени Генчев и Ивка Бейбе бяха наречени най-нелепа двойка (Фенове скочиха на ергенът след раздялата му с Валерия – Снимки)

Истината лъсна наяве, да, пианистът и инфлуенсърката са двойка от няколко месеца

https://kliuki.net/bg-kliuki/zashto-evgeni-genchev-i-ivka-beybe-byaha-narecheni-nay-nelepa-dvoyka-fenove-skochiha-na-ergenat-sled-razdyalata-mu-s-valeriya-snimki/232465 Kliuki.net
Защо Евгени Генчев и Ивка Бейбе бяха наречени най-нелепа двойка (Фенове  скочиха на ергенът след раздялата му с Валерия – Снимки)

Ако все още се чудите дали пианистът от „Ергенът” се е залюбил със скандалната Ивка Бейбе, да вярно е.От няколко независими източника разбрахме, че двамата наистина са двойка от известно време.

Двамата са виждани заедно на няколко различни места. Освен това фотосесията им, която плъзна в социалните мрежи минава всякакви професионални граници и подсказва, че отношенията им са истински и задълбочени.

Анонимните източници твърдят: „Двамата започнаха да се появяват заедно малко, след кат Генчо се раздели с годеницата си от романтичното шоу, само дето плъзнаха съмнения, че аферата им е от преди раздялата. Може инфлуенсърката да е причина Генчо да скъса с Валерия!”

Феновете също са категорични, че често са засичали двойката на много места и са интимничели по заведенията.

Само, че интригата се разплете след като Ивка и Евгени цъфнаха като двойка на откриването на нов столичен клуб. Ергенът и провокативната Ива, с най-обсъждания бюст не бяха одобрени от обществеността.Бяха наречени най-нелепата двойка на родния хайлайф.

Снимките от общата им фотосесия бяха анатемосани от тях, които критикуват Генчо, че тотално е смъкнал нивото и пишат: „Евгени, защо се излагаш с тая Ивка, не ти подхожда, а освен това по нищо не може да се сравнява с Вал! Защо падна до нивото на тая чалгарка?”

Източник: ХотАрена.нет