май 03, 2024

Защо Лена Бориславова крие родителите си (Майка й и баща й преживели развод и не живеят заедно - Снимки)

Младата майка крие поредна лична драма, свързана с развода на родителите си

https://kliuki.net/bg-kliuki/zashto-lena-borislavova-krie-roditelite-si-mayka-y-i-bashta-y-prezhiveli-razvod-i-ne-zhiveyat-zaedno-snimki/216147 Kliuki.net
Защо Лена Бориславова крие родителите си (Майка й и баща й преживели развод  и не живеят заедно - Снимки)

Родителите на Лена Бориславова са се развели и не поддържат топли отношения един с друг. Разбра се, че татко Здравко дори си е хванал нова жена след раздялата с бившата си половинка Искра. От която са му двете дъщери Маргарита  Лена.

Това се вижда от профила му във фейсбук, където се е снимал с новата си жена, с която е бил на почивка във Венеция.

Защо Лена Бориславова крие родителите си (Майка й и баща й преживели развод  и не живеят заедно - Снимки)

Татко Здравко с новата си жена

Майката на Лена и Здравко не се следват в социалната мрежа. Искра споделя снимки само на двете си дъщери. Но все още се представя с фамилното име на бившия си съпруг. Тя полага труд в спедиторска фирма, където заема висок пост.

Защо Лена Бориславова крие родителите си (Майка й и баща й преживели развод  и не живеят заедно - Снимки) - Снимка 2

Майката на Лена - Искра

Таткото на Борислава продължава да развива проспериращия си бизнес като собственик на две фирми, които търгуват с консумативи за медицината. А освен това се води съдружник в друга компания, занимаваща се с дентална медицина и услуги. Предлага рентгенова диагностика и ред услуги. Здравко има участие и в диагностична лаборатория в Сливен с още трима съдружници. А това му носи още приходи.

Лена Бориславова, която скоро гушна първата си щерка Деа старателно пази родителите си от излишна публичност. За първи път показа майка си Искра на погачата на малката в столичен ресторант. Където я събра със свекърва си където се проведе  ритуалът.

Защо Лена Бориславова крие родителите си (Майка й и баща й преживели развод  и не живеят заедно - Снимки) - Снимка 3

Лена с двете баби и бебето

На очи се набива, че никой от родителите й не взема страна в скандалите, които се вихрят покрай бившата шефка на кабинета „Петков”.  Но майка й се включва в отглеждането на Деа.

Защо Лена Бориславова крие родителите си (Майка й и баща й преживели развод  и не живеят заедно - Снимки) - Снимка 4

Лена в средата с майка си в ляво и сестра си в Египет

Скоро  се разбра, че Лена и Мир са станали новодомци. Апартамента си в стара столична кооперация са заменили с ново жилище в луксозна сграда. Която се намира на пъпа на София, до жълтите павета, но се настанили там под наем.

Източник:ПИК