октомври 03, 2023

Здравко от Big Brother призна за любовницата, видя конспирация в панаира (Подробности)

Гларусът наистина е имал взаимоотношения с въпросната Божена

https://kliuki.net/bg-kliuki/zdravko-ot-big-brother-prizna-za-lyubovnicata-vidya-konspiraciya-v-panaira-podrobnosti/207427 Kliuki.net
Здравко от Big Brother призна за любовницата, видя конспирация в панаира (Подробности)

Признанието му дойде след цирка, който спретнаха жена му и словакинята на алеята в Приморско. По думите му връзката му с Божена не била сериозна и не ѝ бил давал никакви обещания. В един момент решил да приключи със забежката, но срещнал сериозен отпор. Дамата не приела добре идеята да се разделят и вероятно това била причината да се стигне дотук. Въпреки че самата тя паралелно поддържала и други връзки, не била съгласна да бъде изоставена.

На практика Здравко застана на страната на жена си и съзря конспирация в спретнатия панаир. Според него ситуацията е постановка, въпреки че е имало само размяна на реплики. Съпругата му Христина пък се подвизавала със счупена ръка, което автоматично предполага, че не е в състояние да нападне някого. На всичкото отгоре сигналът за насилие бил подаден по-късно и от полицията му се обадили в три през нощта за изясняване на ситуацията. Жена му била закопчана за малко, а на сутринта полицаите побързали да я пуснат от ареста. Навързани събития Здравко подозира и във факта, че словакинята години наред била преводачка към полицията в града и вероятно въпросното партньорство допълнително я е провокирало да създава проблеми.

Източник: hotnews.bg