October 05, 2024

Зейнеб Маджурова жестоко се изложи в „Преди обед”: Не знае коя е украинската валута (Колегите й деликатно замазаха гафа на блондито)

Новата водеща изтърси такава глупост вчера, добре, че колегите й замазаха гафа, че и тя не разбра

https://kliuki.net/bg-kliuki/zeyneb-madzhurova-zhestoko-se-izlozhi-v-predi-obed-ne-znae-koya-e-ukrainskata-valuta-kolegite-y-delikatno-zamazaha-gafa-na-blondito/231359 Kliuki.net
Зейнеб Маджурова жестоко се изложи в „Преди обед”: Не знае коя е украинската валута (Колегите й деликатно замазаха гафа на блондито)

Зейнеб Маджурова пак сгафи вчера в „Преди обед”. Блондинката , въпреки, че е водеща на сутрешен блок в национален ефир показа ужасно невежество. Издънката й се случи още при старта на вчерашното предаване, когато водещите и Петър Дочев подхванаха темата за спестяване и възможно ли е българите да пестят. Но стана ясно, че никоя от дамите нито Оля, нито пък Франциска са големи спестовници, разговорът премина под темата коя за какво си харчи парите.

За да превключи към първоначалната тема Оля Малинова се пошегува и каза: „Моята баба нали е украинка винаги казваше, че трябва да имаш под ръка едни 10 хилядарки. Независимо в каква са валута.Без значение  дали са украински гривни, евро или долари!”

Зейнеб веднага се хвана на въдицата и отговори така: „Украинските гривни най ми допадат. Защото и моите баби все гледаха да ме накичат с нещо златно, по повод и без повод”’

Но колегите й се спогледаха и деликатно замазаха издънката и невежеството на бургаското Барби и даже тя не се усети, че е сгафила.

От реакцията на потребителите в социалната мрежа се разбра, че зрителите са избухнали в неистов смях от невежеството на водещата Зизу.И написаха в коментари: „Все по-често си мисля, че шефовете на бТВ или са слепи или глухи да държат на екран това недоразумение Зейнеб.

Източник:Петел.бг