декември 03, 2023

Жана Бергендорф се пусна неглиже от дома на родителите си (Певицата втрещи без грим и прическа – Снимки)

Жана Бергендорф отсвири и гримове, и прически

https://kliuki.net/bg-kliuki/zhana-bergendorf-se-pusna-neglizhe-ot-doma-na-roditelite-si-pevicata-vtreshti-bez-grim-i-pricheska-snimki/198678 Kliuki.net
Жана Бергендорф се пусна неглиже от дома на родителите си (Певицата втрещи без грим и прическа – Снимки)

Певицата обяви бойкот на преструвките и се пусна съвсем неглиже от дома на родителите си. По собствените ѝ думи тя си е у дома и както можем да предположим, вкъщи си е най-добре без префърцунени стойки и бутикови дрешки. Така и Жана Бергендорф забрави тотално дори и ежедневния грим и доста ошашави феновете си с лежерното си излъчване. Даже “прическата” ѝ е упорито домашна и никак не изненадва с неподредения си вид.

Е, вкъщи всичко е позволено, така че поне този път на Жана ѝ е простено. За капак, като оставим настрани липсата на грим и неразборията в косата, на Бергендорф явно ѝ е добре у дома. В компанията на семейството си тя се е отдала на спокойно похапване, а излишните калории няма кой да ѝ ги брои. Откакто уж се пребори със зависимостите си, изпълнителката започна нов живот. Фигурата ѝ може и да не е за завиждане, но поне откъм наркотични вещества вече се пише изчистена. Килограмите в повече практически стават проблем само за останалите. Ние си я знаем – Жана Бергендорф не се впечатлява от писанията по свой адрес и не стига че си похапва добре, ами и смее да втрещява хората с визия.