април 26, 2024

Жана Бергендорф спря кокаина, ама друг път (Потрес снимки на певицата)

Ужилени предупреждават, не я съжалявайте и не й давайте никога пари

https://kliuki.net/bg-kliuki/zhana-bergendorf-sprya-kokaina-ama-drug-pat-potres-snimki-na-pevicata/199359 Kliuki.net
Жана Бергендорф спря кокаина, ама друг път (Потрес снимки на певицата)

Жана Бергендорф не спира да вилнее по нощните заведения. Ново доказателство за  разюзданото поведение на певицата се получи в редакцията на светски сайт.

Чаровната преди певица, която съсипа блестящата си кариера, благодарение на кокаина и други забранени вещества скоро в ефира на една от телевизиите се кълна, че е спряла да се друса. Но това бяха само думи, а от поведението й личи, че отново се пудри с белия прах.

Естествено обаче това става само в много редки моменти. Когато Жана се докопа до пари или някой от балъците, които я съпровождат я почерпи с прахче.

На кадрите може да видите Бергендорф , която е 37-годишна как дивее в столичен  пиано бар. И не само се забавлява, а се държи неадекватно.

Жана Бергендорф спря кокаина, ама друг път (Потрес снимки на певицата)

Няма да коментираме наедрялото й тяло, въпреки, че хората я оприличават на бизон. Но така ударно си върти косата и цялата глава, че прилича на застаряла циркаджийка.

Жана Бергендорф спря кокаина, ама друг път (Потрес снимки на певицата) - Снимка 2

Жана Бергендорф спря кокаина, ама друг път (Потрес снимки на певицата) - Снимка 3

Жана Бергендорф спря кокаина, ама друг път (Потрес снимки на певицата) - Снимка 4 

Такова поведение показва и флкаджийката Ариа по  време на сеирите, които предлага на феновете си по чалга купоните. Но надрусаната Жана  направо й разказа играта.

Бергендорф така е затънала с борчовете, че няма кой да й дава назаем. А малкия хонорар, който заработва не й стига за нищо.

Жана Бергендорф спря кокаина, ама друг път (Потрес снимки на певицата) - Снимка 5

Скоро стана ясна последната изцепка на певицата. Тя събрала в заведение няколко момичета. На които дължи пари. Настанили се в кръчмата, в която похапнали и пийнали, но Жана не само не се издължила, но ги зарязала и си заминала. тайно А те се наложило да покрият цялата сметка, разкрива информатор на пред журналисти

Източник: Lifeonline.bg