април 18, 2024

Жана Бергендорф заживя с жена (Певицата приключи връзките с мъже – Снимка)

Победителката в първия сезон на Х-Фактор мина на другия бряг, прибра млада любовница в квартирата си

https://kliuki.net/bg-kliuki/zhana-bergendorf-zazhivya-s-zhena-pevicata-priklyuchi-vrazkite-s-mazhe-snimka/197673 Kliuki.net
Жана Бергендорф заживя с жена (Певицата приключи връзките с мъже – Снимка)

37-годишната  Жана Бергендорф от скоро е обърнала резбата и живее не с мъж, а с млада жена. Певицата се гушка с любовница и се отдава на нейните ласки. Близък до нея човек издава, че двете са си наели обща квартира и се събрали на семейни начала.

Жана била много влюбена в новата си половинка, която е доста по-млада от нея. Момичето е завършило висше вТърновския университет и е на държавна служба. Съобразявайки се  с консервативните нрави в България няма да оповестяваме името на любовницата. Но на сексапилната брюнетка ще й се наложи да разбере, че съжителството с Бергендорф е трудно.

Жана Бергендорф заживя с жена (Певицата приключи връзките с мъже – Снимка)

Скандалите, които са всекидневни ги преследват постоянно, особено когато певицата се напие. Жана била болезнено ревнива и ставала неуправляема.независимо дали са пред хора или сами. Панаирите, които вдигала били пословични.

Последният случай бил в бара, в който певицата пее. Бергендорф така се наквасила, че едвам пяла. След което вдигнала грандиозен скандал на любовницата си и напуснала заведението преди да й свърши работното време. И  това не останало незабелязно от шефовете и целия персонал. Даже в социалната мрежа се появили коментари  за поведението на певицата.

Дали дълго ще продължи тази нестандартна връзка не става ясно. Момичето на пръв поглед изглежда скромно и интелигентно. Но скандалната Жана е напът да съсипе и тази любов, въпреки, че е с човек от собствения й пол.