September 08, 2024

Жаси от „Сделка или не” бременна с 4-то (В богаташкото семейство ще се появи още 1 момиче – Снимки)

Блондинката отново е бременна от мъжа си Ариф Маджид

https://kliuki.net/bg-kliuki/zhasi-ot-sdelka-ili-ne-bremenna-s-4-to-v-bogatashkoto-semeystvo-shte-se-poyavi-oshte-1-momiche-snimki/203280 Kliuki.net
Жаси от „Сделка или не”  бременна с 4-то (В богаташкото семейство  ще се появи още 1 момиче – Снимки)

Жаси, която преди години бе асистентка в тв шоуто „Сделка или не” е в трепетно очакване на четвърто поред дете. Красавицата, която е омъжена за богаташа от сирийски произход Ариф Маджид сама сподели в социалната мрежа, че е бременна и бебето пак ще е момиченце.

На спретнатото от семейството бейби шоу, на което присъстваха Жаси с Ариф и трите им големи деца се разбра, че бебето ще е от женски пол.

Жаси от „Сделка или не”  бременна с 4-то (В богаташкото семейство  ще се появи още 1 момиче – Снимки)

Жаси от „Сделка или не”  бременна с 4-то (В богаташкото семейство  ще се появи още 1 момиче – Снимки) - Снимка 2

В семейството на чаровната блондинка има две дъщери Ариа и Изабела, родени  една след друга и момче на име Заки, кръстен на дядо си по бащина линия. Той обаче не бил много щастлив, че майка му ще се грижи за още едно дете.

Жаси от „Сделка или не”  бременна с 4-то (В богаташкото семейство  ще се появи още 1 момиче – Снимки) - Снимка 3

Новината за четвъртата  бременност на Жасмина изненада всичките звездни мами в родната ни. Които я поздравиха за чудесната новина. Зейнеб Маджурова, която има три момиченца  първа се включи и пожела на Жаси да е благословена с много любов и здраве. Към хубавите пожелания за бъдещата многодетна майка се присъединиха Вики Капитонова, Ирен Онтева и Венета Харизанова, които я поздравиха за благата вест,както и Русата Златка, която вече има в момчета.

Жаси от „Сделка или не”  бременна с 4-то (В богаташкото семейство  ще се появи още 1 момиче – Снимки) - Снимка 4

От години Жасмина живее със сириеца Ариф Маджид. Той е богат собственик на веригите KFC и Домино. Много е богат и по мюсюлманска традиция винаги е желал да има пълна къща с деца. Говори се, че когато преди девет години Жаси го дари с единствения му наследник от мъжки пол, той закичил съпругата си със скъпарко бижу за 250 бона в евро с уникален  диамант.