май 06, 2024

Жасмина Маджид роди четвъртото си дете (Вижте как ще се казва малката принцеса – Снимки)

Днес Жаси стана мама на още едно момиченеце, самата тя обяви благата вест

https://kliuki.net/bg-kliuki/zhasmina-madzhid-rodi-chetvartoto-si-dete-vizhte-kak-shte-se-kazva-malkata-princesa-snimki/208447 Kliuki.net
Жасмина Маджид роди четвъртото си дете (Вижте как ще се казва малката принцеса – Снимки)

Преди време ви съобщихме, че Жасмина Маджид е бременна с четвърто дете. Богаташката съпруга днес посрещна четвъртото си отроче. А както стана ясно от бебешкото парти, организирано от семейството се очакваше бебето да е от женски пол.

 Жасмина Маджид роди четвъртото си дете (Вижте как ще се казва малката принцеса – Снимки)

Жаси се снима от болницата

Жасмина Маджид сама оповести в профила с в Инстаграм хубавата вест и написа: „Добре дошла при нас, Самая на 05.09.2023 г."

Жасмина Маджид роди четвъртото си дете (Вижте как ще се казва малката принцеса – Снимки) - Снимка 2

Гордата майка изказа своите благодарности на доктор Мария Атанасова за топлото отношение към нея и новороденото и високия й професионализъм като не пропусна да поздрави и всичките ония лекари, които са я наблюдавали по време на цялата й бременност.

Така в семейството на Жасмина и Ариф Маджид вече ще се радват на 2 по-големи госпожици Ариа и Изабела и баткото Заки. А те нямат търпение да видят и да гушнат малката си сестричка Самая.

Жасмина Маджид роди четвъртото си дете (Вижте как ще се казва малката принцеса – Снимки) - Снимка 3

Жаси с по-големите си деца

Целия Инстаграм профил на родилката бе залят от хубави пожелания. Феновете на госпожа Маджид я поздравяват за смелостта да роди 4 деца и благославят новороденото. Сред тях се откроява и поздрава на Златка Райкова. Която като майка на две деца желае на Жаси и Самая да бъдат много здравички.

Източник: Дама.бг