април 27, 2024

Жената на Иван от „Денсиг старс” го измъкна от лапите на хищната Емануела (Танцьорът напусна шоуто, смениха го с Калоян)

Половинката на партньора на Емануела се намеси и сложи край на сварката между фолкаджийката и мъжа си

https://kliuki.net/bg-kliuki/zhenata-na-ivan-ot-densig-stars-go-izmakna-ot-lapite-na-hishtnata-emanuela-tancyorat-napusna-shouto-smeniha-go-s-kaloyan/219636 Kliuki.net
Жената на Иван от „Денсиг старс” го измъкна  от лапите на хищната Емануела (Танцьорът напусна шоуто, смениха го с Калоян)

На супер скандал станахме свидетели в снощния „Денсинг старс”. От шоуто най-ненадейно обявиха, че Иван Карастоянов, който бе партньор на Емануела се оттегля от състезанието. Като не изтъкнаха причината.

Така от екипа на танцувалното шоу замазаха този прецедент, който не се бе случвал до сега. Зрителите се чудеха каква може да е причината и изказаха подозрения, че е възможно някаква семейна трагедия да се случила, за да напусне участник.

Само, че истината се оказа  доста по-различна. Малко след като обявиха напускането на Иван половинката му Зорница пусна романтично видео със съпруга си от яхта, на което се вижда как се забавляват. И показват силните си чувства и емоции.

А хора от близкия кръг на младото семейство издадоха, че след множеството клюки по адрес на Иван и  Емануела жена му поставила ребром въпроса:”Или аз, или тя, ако не напуснеш шоуто ще те зарежа барабар с детето!”

Така Зорница сложила край на слуховете, че Иван яко е хлътнал по сексбомбата. Но е истина, че по време на „Денсинг старс” не едно или две семейства са се разпаднали.

Като например Алфредо Торес, който заряза семейство с 4 деца и съпругата си заради по-млада мацка. Ако помните хубавицата Яна пък разкара тогавашната си половинка Орлин Павлов и се влюби до лудост в сегашния си съпруг и тогавашен партньор Петко Димитров.А гледайки снимките на Иван и Зорница напълно го разбираме защо се е навил да излезе от шоуто, за да запази семейството си.

Източник: crimesbg.com