October 01, 2024

Жени Джаферович чукна 35 на лодка (С Ваня и децата си подариха приказка в Италия – Снимки)

Празникът бе повод фамилията да си спретне италианско приключение

https://kliuki.net/bg-kliuki/zheni-dzhaferovich-chukna-35-na-lodka-s-vanya-i-decata-si-podariha-prikazka-v-italiya-snimki/231235 Kliuki.net
Жени Джаферович чукна 35 на лодка (С Ваня и децата си подариха приказка в Италия – Снимки)

На 35 години стана Жени Джаферович. По случай поредната лична година в живота си цялото семейство си подари пътуване до Италия.

В компанията на децата и на Ваня рожденичката посещава Верона, градчето Сирмионе, както и езерото Гарда.

 

Именно на лодка посрещна тя 35-те, като си пожела годината да е незабравима, благословена и пълна с неповторими емоции. От кадрите личи, че фамилията се наслаждава на пътуването с пълни сили. Леа и Бочко са достатъчно поотраснали, за да разбират и опознават новата среда съвсем осъзнато.

И макар да е имало някои трудности при качването на специалните кадри от рождения ден в Инстаграм, радостната рожденичка обещава в глава 35 да не обръща внимание и на това. Вероятно наред с още по-впечатляващ списък с обещания занапред.

 

Жени и Ваня Джаферович навлязоха в полезрението на общественото внимание покрай участията си във всевъзможни риалити формати – от “Сървайвър” до “Игри на волята”. Независимо от желанието си сякаш да живеят по телевизията, до момента те съумяха да запазят връзката си непокътната. Отглеждат децата си и по всичко личи, че обичат да се радват и на живота – с пътувания до екзотични и не толкова екзотични места.

Източник: ladyzone.bg