май 29, 2023

Жените в „Черешката” изчервиха Калоян Катинчаров с неудобни въпроси (Зрителите ги нарекоха разгонени лелки)

Младият актьор спретна италианска вечеря за гостите си, отново имаше недоволни, особено Катя Близнакова

https://kliuki.net/bg-kliuki/zhenite-v-chereshkata-izcherviha-kaloyan-katincharov-s-neudobni-vaprosi-zritelite-gi-narekoha-razgoneni-lelki/203576 Kliuki.net
Жените в „Черешката” изчервиха Калоян Катинчаров с неудобни въпроси (Зрителите ги нарекоха разгонени лелки)

Калоян Катинчаров посрещна гостите си с италианско меню , което успя да сготви с помощта на трима приятели от класа си в НАТФИЗ. Младият 22-годишен актьор не е много умел и няма достатъчно опит в кухнята, но се представи отлично, защото казва, че захване и се с нещо не си позволява провал.

Той посрещна дамите с по-една роза за всяка от тях. Но според зрителите те не са заслужили това уважение защото разпънаха на кръст Калоян. Като не спряха да му задават неудобни въпроси. Още от самото начало миската Мани Вартан обяви, че иска да му стане тъща, като го омъжи за дъщеря си. После Катя Близнакова се намръщи на салатата „Капрезе” и каза, че не е по-нейния вкус, но не пропусна да попита младока какъв тип жени харесва. Това го изчерви , стана му неудобно и каза, че си няма приятелка.

А  зрителите попиляха жените с хейт и пишат: Стана ми жал за Калоян, тези хиени ще го разкъсат! Деси Цонева е известна с фриволното си поведение, а Катя Близнакова съвсем ми падна в очите!”, „ Всичките жени могат да му бъдат баби и лели, не ги ли е срам да се държат така и да приличат на разгонени лелки зажаднели за секс”, като защитиха Калоян: „Момчето е много възпитано и не може да вземе думата от трите гарги! Видяха едно хубаво момче и  му налетяха като мухи на мед”