март 26, 2023

Жоро Валентинов се изпусна: Отслабнал съм с 6 кила (Издаде, че в Сървайвър ги глезят с тайни привилегии)

Лична хигиена, лекарски прегледи и с време за маникюр са сред привилегиите, с които разполагат таз годишните участници в шоуто

https://kliuki.net/bg-kliuki/zhoro-valentinov-se-izpusna-otslabnal-sam-s-6-kila-izdade-che-v-sarvayvar-gi-glezyat-s-tayni-privilegii/200739 Kliuki.net
Жоро Валентинов се изпусна: Отслабнал съм с 6 кила (Издаде, че в Сървайвър ги глезят с тайни привилегии)

От договорите на  хората в племената става ясно, че за тях е предвидено да имат макар и малко цивилизован живот.Като например време да си вземат нормален душ, да се епилират и всякакви други козметични процедури, да се претеглят на кантар, а и задължителни прегледи от лекари в медицинско заведение.

Това се разбра от една реплика от баджанака на Благо Георгиев, който изпусна, че скоро се е претеглил на кантар и е отслабнал с шест кила. Валентинов  каза: От както съм тук съм отслабнал с 6 кила.”, а това значи, че редовно следи теглото си.

Тази година в Сървайвър участниците имат право на някои облаги, каквито до сега не са лъсвали на показ и са били скрити от зрителите. Оказа се, че те са пощадени да бъдат да бъдат по 24 часа в дивата джунгла в жалките си колиби или на открито.

Още от самото начало на приключенското шоу зрителите забелязаха, че блестящите изкуствени зъби на Джизъса са винаги идеално почистени, а веждите му са оскубани, както и на някои други. Явно на тях им остава време да се грижат за фасадата си и имат необходимите условия. Но коментират, че Благо е пич, но им прилича на корабокрушенец  с тая прическа и гледа все едно току що е помириса нещо гадно, например ла.но..

Източник: България днес