юни 30, 2024

Златка Райкова беснее на рождения ден на Карен (Плеймейтката купонсва с алкохол и балони по нощните клубове-Снимки)

Русата Златка ударно се завърна по нощните купони с алкохол на корем, мятане на пачки и балони

https://kliuki.net/bg-kliuki/zlatka-raykova-besnee-na-rozhdeniya-den-na-karen-pleymeytkata-kuponsva-s-alkohol-i-baloni-po-noshtnite-klubove-snimki/225693 Kliuki.net
Златка Райкова беснее на рождения ден на Карен (Плеймейтката купонсва с алкохол  и балони по нощните клубове-Снимки)

С лудо чалга парти Златка  и Карен отбелязаха рождения ден на арменеца. По-младият съпруг на  русата секс бомба навърши 30 г и отбеляза празника с в актуално софийско заведение. Начело на парти групата се вихреше неговата законна половинка.

През цялото време Злати не спря да споделя  интересни кадри с последователите си в социалните мрежи от забавленията по случай рождения ден на любимия си. Който е по-млад от нея с 8 години. На снимките може да се види как настроението на групата се вдига с всяка поредна изпита чаша алкохол.А пеене на висок глас и кръшни чупки в кръста  са само една част от истинската шоу програма, която бе подготвила съблазнителната плеймейтка.

Естествено, ескалацията на купона е тортата на рожденика със свещите, които ще духне в комбинация с чалга версия на емблематичната „Хепи бърдей”. А и припяванията на Златка „милионер в вро”.

Като в сюблимният момент над масата с гостите започват да хвърчат пачки с евро, но от менте банкноти и вдигат настроението на празнуващите.  А около масата могат да е видя куп  издишани балони и е пълно със салфетки. Което е доказателство, че партито е било с всякакви екстри.

От скоро време Русата Златка се е отдала на нощен живот и купони . Върнала се е към времето от преди да роди двете си деца. Явно, че арменецът уйдисва на жена си и й осигурява живот какъвто Благо не можа.

Източник: България днес