април 24, 2024

Златка Райкова категорична: Няма да взема и лев издръжка от Благо! (Защо Джизъса не вижда детето)

https://kliuki.net/bg-kliuki/zlatka-raykova-kategorichna-nyama-da-vzema-i-lev-izdrazhka-ot-blago-zashto-dzhizasa-ne-vizhda-deteto/166391 Kliuki.net
Златка Райкова категорична: Няма да взема и лев издръжка от Благо! (Защо Джизъса не вижда детето)

„Няма да взема нито лев издръжка от Благо! Не му искам парите, оправям се сама с отглеждането на сина си, не изпитвам затруднения!“

Това заяви гордата Златка Райкова по повод раздялата с бащата на детето си в социалния си профил в отговор на въпроси на фенове, пише „Уикенд“. Тя е категорична, че не желае пукнат лев от неверника Благой и не иска никаква помощ от него – нито морална, нито финансова.

Както Kliuki.net писа, тя лаконично отговори и на въпроса им как е реагирала на новината за петото му дете. „Нищо ново! Някой учудва ли се въобще?!“, заяви Златка и добави, че няма намерение да си прави пиар на фона на раздялата на едно семейство.

На феновете й обаче им прави впечатление, че Златка винаги се снима сама с малкия Благо. В същото време татко му залива социалния си профил с фотоси с новата си, но нито веднъж не публикува стори със сина си.

Според запознати плеймейтката не му давала да вижда детето, като постоянно си намирала различен претекст – ту Благой-младши бил болен, ту бил на гости на баба си, или не бил в настроение.

Самият Джизъс също не настоявал за постоянни срещи с 3-годишния си син и постепенно момченцето започнало да забравя татко си, както се случи и със сина на Благо от Есмер Омерова. Малкият Елай не е виждал баща си от години и казва „тате“ на друг мъж.