октомври 03, 2023

Златка Райкова клъвна Благо от Миконос (Моделката се фука с лукс почивка – Снимки)

Русокоската май обича лекичко да захапва бившия си

https://kliuki.net/bg-kliuki/zlatka-raykova-klavna-blago-ot-mikonos-modelkata-se-fuka-s-luks-pochivka-snimki/207015 Kliuki.net
Златка Райкова клъвна Благо от Миконос (Моделката се фука с лукс почивка – Снимки)

И двамата доскорошни влюбени са се отдали на морски приключения у нас и по света. Преди дни Джизъса успя да се покаже от Тасос, където неведнъж води всяка следваща приятелка. Златка Райкова пък от нашето Черноморие избяга на Миконос, като не пропусна и да се похвали в Инстаграм.

Именно от там се пусна моделката, за да покаже лукса, с който я глези Карен Хачатрян. Мнозина заподозряха необичайно състезание между нея и Благо. Георгиев безспорно пътува, макар и на близки дестинации, но не блести с кой знае колко финансови възможности. Нотка хумор вкара в новата му любовна история и фактът, че май на същите места е водил както Райкова, така и Поли, а сега и поредната си изгора.

След раздялата им Златка побърза да се загаджи и към днешна дата вече има дете от любимия си. Той не спира да я разхожда по най-екзотични дестинации, а джобовете му сякаш изглеждат бездънни. Миконос пък е доста по-скъпо място от Тасос и тук фенове видяха голямата интрига. С фукането си моделката май мята камъни в градината на Благой Георгиев, тъй като по думите ѝ по време на връзката им тя е била далеч по-амбициозната и оправна във финансите половинка.

Източник: hotnews.bg