September 28, 2024

Златка Райкова откри сезона в тандем с Карен-младши и Благойчо (Моделката се разписа със семейна ваканция в Гърция – Снимки)

В пълен комплект летуват блондинката и семейството ѝ

https://kliuki.net/bg-kliuki/zlatka-raykova-otkri-sezona-v-tandem-s-karen-mladshi-i-blagoycho-modelkata-se-razpisa-sas-semeyna-vakanciya-v-garciya-snimki/225271 Kliuki.net
Златка Райкова откри сезона в тандем с Карен-младши и Благойчо (Моделката се разписа със семейна ваканция в Гърция – Снимки)

Златка Райкова не се притеснява от вниманието към себе си и често-често публикува кадри от неспирните си ваканции. Поредното ѝ приключение този път преминава в южната ни съседка. Макар съпругът ѝ да не се вижда на най-актуалните ѝ снимки, все пак се предполага, че са в пълен комплект и се забавляват заедно.

За капак наследниците на русокоската са старателно щракнати. Както Благойчо, така и Карен-младши правят компания на майка си и предвид откриването на сезона вероятно им предстоят още топли почивки.

Прави впечатление, че малкият ѝ син вече е доста пораснал и със сигурност прилича повече на татко си. Каренчо буквално му е копие, докато Благойчо сякаш е откраднал повече черти от майка си, а не от Джизъса.

И двамата са редовни герои в социалните мрежи на Златка Райкова, която наред с рекламата на различни продукти успява да съчетава и с отпуските в семейна компания. Бракът ѝ с Карен все още е в началото си, като сватбата им бе пищна и разбира се, бе показана и в Мрежата. Връзката ѝ с Благой Георгиев отдавна е в миналото и към днешна дата и той е обзаведен с ново гадже.

Източник: Инстаграм