ноември 30, 2023

Златка Райкова вдигна лукс парти за рождения ден на Благойчо-младши (Мъникът стана на 4 в компанията на майка си и Карен – Снимки)

Прясната булка не покани таткото на сина си, отсвири Джизъса за рождения ден на Благойчо

https://kliuki.net/bg-kliuki/zlatka-raykova-vdigna-luks-parti-za-rozhdeniya-den-na-blagoycho-mladshi-manikat-stana-na-4-v-kompaniyata-na-mayka-si-i-karen-snimki/209791 Kliuki.net
Златка Райкова вдигна лукс парти за рождения ден на Благойчо-младши (Мъникът стана на 4 в компанията на майка си и Карен – Снимки)

По-големият син н Русата Златка стана на 4 малко след луксозната сватба на Златка и Катрен. Щастливата му майка вдигна парти за чудо и приказ на първородното си чедо, но го лиши от присъствието на биологичния му баща.

Шумният купон се проведе в софийски парти център, където за настроението на гостите се погрижи аниматор, в одеждите на Супермен.

Таткото на рожденика определено липсваше, Благо го няма на нито едно фото със сина си. За сметка на това пък  Карен влезе  ролята на любим баща. А заедно с Благойчо и Златка тримата са много усмихнати и щастливи заедно с 4-годишното хлапе. Особено на фотото пред огромната торта, украсена с герой от анимационни филмчета.

Джизъса също се отчете с подарък за Благойчо-младши. Бившят на Русата Златка пусна фото в Инстаграм, На което позира на улицата със баткото на рожденика и му поднасят подарък за празника.

А в профила си Благо написа: „ЧРД, Боци, много, много те обичам и Бог да бди над теб!”

Източник: България днес