October 01, 2024

Златка Райкова зарадва големия си син Благой с Батман по случай рождения му ден (Вижте какво лукс парти му организира – Снимки)

Щастлив 5-ти рожден ден преживя Благойчо –джуниър

https://kliuki.net/bg-kliuki/zlatka-raykova-zaradva-golemiya-si-sin-blagoy-s-batman-po-sluchay-rozhdeniya-mu-den-vizhte-kakvo-luks-parti-mu-organizira-snimki/231236 Kliuki.net
Златка Райкова зарадва големия си син Благой с Батман по случай рождения му ден (Вижте какво лукс парти му организира – Снимки)

Русата Златка организира чудно парти за рождения ден на по-големия си син. Който навърши 5 годинки. Детският купон мина под стила на Батман, който е явно е любим герой на Благо-младши. Събитието се състоя в известен детски център и куп аниматори, които забавляваха многото приятелчета на мъника. А гвоздеят на рождения ден бе появата на самия Батман, който изненада малките и особено самия рожденик.

Силиконовата хубавица, показа много снимки, от които се видяха как са се забавлявали поканените на празника. Те бяха много и бяха почерпени с по парче пица, която също е едно от любимите храни на децата.

От снимките, които ви предлагаме да видите се разбира, че биологичният татко на Благо-младши не е присъствал на празника. Но за сметка на него плътно до рожденика бе забелязан първородния син на бившия футболист., който е природен брат на младши. Разбра се още, че Давид бе поел роля на настойник на петгодишния Благойчо. И непрекъснато бе до него и помагаше, когато имаше нужда.

А кулминацията на рождения ден естествено бе тортата (украсена пак в стил Батман) и духането на свещичката с цифра 5. С която рожденикът се справи блестящо.

Източник:България днес